Skip links

Murtech Machine Hakkında

Geliştirdiğimiz projeler sayesinde uzman ekibimizi büyüterek yenilikçi bir dünya inşa etmenin gururunu taşıyor ve geleceği bugünden şekillendiriyoruz!

İmalat kolunda taş yünü, strafor köpük, poliüretan, EPS, XPS, PE,PP,EPP ve plazma metal gibi otomasyon sistemleriyle birlikte çalışan yüksek teknolojili kesim makineleri üreterek iş parçaları üretimine katkı sağlıyoruz.Başta inşaat ve endüstri sektörü olmak üzere birçok uygulama alanında yer alıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda müşterilerimize uzun vadeli iş çözümleri sunarak kendi alanımızda yenilikçi bir yol izleyen yerli bir firma olmanın gururunu taşıyoruz.

Makinelerimizin İşlediği Malzemeler

Özel tasarlanmış ve projelendirilmiş makinelerimizle istediğiniz malzemeyi bize getirin; biz bu malzemeyi titizlikle test edelim ve size en uygun çözümü sunalım.

Malzeme Uygunluk
Testi Hizmeti

Üretimini yaptığımız makinelerin, kesim işlemlerinde müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümleri bulmaya özen gösteriyoruz. Ücretsiz olarak sağladığımız bu hizmet kapsamında kendi malzemelerinizi (numune) bize göndererek süreçlerinize uygun özelleştirilmiş çözümleri bulabilirsiniz.

AVIV ST-4

AVIV ST-4 Sıcak Tel CNC Strafor Kesim Makinesi, yüksek verimlilik ve yüksek kalite sunmak üzere özel olarak tasarlanmış kesim makinelerimizdendir. 3D kesim imkanları sunabilen gelişmiş bir kesim makinesidir.

RAPIDE X-60

RAPIDEX60 LONG CNC Taş yünü kesim makinesi, geniş bir uygulama alanına sahiptir. Bu yüzden çeşitli malzemelerin kesimi konusunda üstün performans sağlar.

Hizmet Alanlarımız

Yaratıcılığımıza Güveniyoruz ve Her Alana Uygun Çözümler Geliştiriyoruz!

Endüstri

Endüstri

İnşaat

İnşaat

Otomotiv

Otomotiv

Mobilya & Tasarım

Mobilya & Tasarım

Gemi & Havacılık

Gemi & Havacılık

Tabela & Reklamcılık

Tabela & Reklamcılık

Üretimde İnsan Gücünü Azaltan Otomasyon Teknolojisi

  • Bilgiseyarlı Sayısal Kontrol (CNC) Sistemler
  • Hızlı tel ve sıcak tel yapısıyla uyumlu otomatik ısı ayarı
  • Otomatik Pause/Start (İş başladı ve iş bitti ikazı)
  • Kesim komutlarıyla optimize edilen kontrol uyarıcılar
  • Orijinal Mach3 lisanslı arayüz
  • Özelleştirilmiş otomatik ayarlamalar

Biz Sizi Arayalım

Sizinle iş birliği yapma fırsatını dört gözle bekliyoruz!

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, sizi dinlemek ve gereksinimleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyoruz. Size hangi konuda yardımcı olabiliriz?

Hayal Gücünüzle İş Gücünüzün Birleştiği Noktadayız!

Murtech Machine ile ihtiyaçlarınızı ve taleplerinizi belirleyin gerisini uzman ekibimiz halletsin.

Sektörde tasarladığı kesim makineleri ile fark yaratan yenilikçi bir marka ile iş birliği yaparak geleceği birlikte şekillendirin ve uzun vadeli iş çözümleriyle hem kendi projelerinizi hem de iş birliklerinizi güçlendirin.